Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bójka w szkole

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taka sprawe , biłem się w szkole.

Taki typek mnie wyzwał uderzyłem mu z chlapaka i zaczeła się bójka , on jest porozbijany ja nie. On ma obdukcje. Jutro bedzie główna rozowa i mogla mnie wyrzucić.

I tutaj pytanie co moge później zrobic ? Gdzie sie dostane do szkoły ? Jestem Teraz w 1LO. Przyjmą mnie później gdzie kolwiek ?

ravensygna.png
Opublikowano

jesli cie wyrzuca mozesz napisac wniosek o powrot a jak nei to skladasz papiery do innej szkoly z powodem dlaczego cie wyrzucili i czemu chcialbys sie tam uczyc.. a potem modlitwa aby byla zgoda

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Rozpierdoliłem mu cały ryj... I po ty wyzwiskach ja mu chlapaka dałem.

Uhuhu, no to jednak możesz się spodziewać najgorszego - wyjazdu ze szkoły z powodem, czyli ciężko będzie Ci się gdzieś dostać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Rozpierdoliłem mu cały ryj... I po ty wyzwiskach ja mu chlapaka dałem.

Ryj to ma krowa i Twoja przyszła teściowa...

Chciałeś wyjść na koxa, który bije innych i ma się za cwaniaczka?

Widzisz, w moich oczach jesteś pizdeczką słabą psychicznie ;)

Ps. W tej bajce były też smoki?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ja bym mu jeszcze chałupę podpalił za to że poszedł na policję.cholerny kapuś.

Własnie kurwa. Jeszcze przeleć mu matke tak jak Finch z matką Stiflera w american pie !

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@3up Tu widzimy państwo okaz hejtera który jest poniewierany i wylewa frustracje na forum:)

"Czytała Krystyna Czubówna"

Hahahaha :D

Śmieszna jesteś :D

Dziś gimbaza chyba jakiś nalot na mpc zrobiła...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

nie wyrzucaja ze szkoly za byle bojke. dostaniesz prace spoleczne albo cos, napewno po zachowaniu ci zjadą ale nie wyrzucaja ze szkol za takie gowno

Opublikowano

nie wyrzucaja ze szkoly za byle bojke. dostaniesz prace spoleczne albo cos, napewno po zachowaniu ci zjadą ale nie wyrzucaja ze szkol za takie gowno

Byle bójkę? Powiedział przecież że rozjebał mu twarz..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Byle bójkę? Powiedział przecież że rozjebał mu twarz..

Napisał, że rozjebał mu ryj, zwracaj uwagę na szczegóły.

Ludzie, on nie pisał tego na serio...

Albert Einstein

Opublikowano

Napisał, że rozjebał mu ryj, zwracaj uwagę na szczegóły.

Ludzie, on nie pisał tego na serio...

Skoro nie pisał tego serio, to niech nie liczy na serio pomoc od nas.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skoro nie pisał tego serio, to niech nie liczy na serio pomoc od nas.

Liczył chyba na szacunek pisząc ten temat...

Albert Einstein

Opublikowano

Najlepiej to jutro mu jeszcze dopierdol za to że cię uderzył + wpierdol mu jeszcze raz za to że do ciebie fika xD

Selena ci spaliła mózg

Własnie kurwa. Jeszcze przeleć mu matke tak jak Finch z matką Stiflera w american pie !

Zacznij żyć a nie tylko filmy.

Uhuhu, no to jednak możesz się spodziewać najgorszego - wyjazdu ze szkoły z powodem, czyli ciężko będzie Ci się gdzieś dostać.

Nawet jeżeli mu napiszą że został wyjebany przez bójkę to nie wpływa na jego oceny.

Przyjmie cie prawie każda szkoła a jak nie to słyszałem że w zawodówkach dużo miejsc wolnych :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

skad wiesz , ze nie serio ? :X jak ludzie chca zrobic beke to wymyslaja lepsze tematy ;) . Moim zdaniem nie wyjebia Cie ze szkoly tylko nagana czy cos w tym stylu ;)

A czy ja napisałem, że to dla beki?

Albert Einstein

Opublikowano

jak to konfitura jest to mozesz a ty jesteś juz w LO czyli moga cie do wiezienia nawet wjebac jak mu tak naklepales jak piszesz

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Najlepiej to jutro mu jeszcze dopierdol za to że cię uderzył + wpierdol mu jeszcze raz za to że do ciebie fika xD

HAHHAHAHHA NAPISAŁ TEN KTÓREGO W SZKOLE KLEPIĄ XDDD

@top

Mogą cie wyjebać ale myśle że spokojnie do innego LO cie przyjmą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jak on cie zaczepił to raczej nie, możesz jedynie mieć komisję wychowawczą ale wątpię,

a jak coś to kopa w pierdol ;p

ps.potem jeszcze tak wyjdzie że będziecie najlepszymi kumplami ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...